Beeldend kunstenaar Margriet Stegink-Keesmaat heeft een ruim atelier, dat gevestigd is in de *Oude Brandweer Kazerne* van Wesepe.

 

Hier schildert ze, werkt in opdracht, exposeert en verkoopt haar werk. Haar werk kan aangemerkt worden als een kunstzinnige reis door Europa. De onderwerpen kiest ze soms op loopafstand, dan weer in mediterrane Zuid- Europese oorden, om vervolgens haar schildersezel in de bergen van het Lake District en in Wales neer te zetten. Margriet schildert naar de natuur, met haar eigen gevoel voor vrijheid. Ze houdt zich niet aan één discepline. Werkt snel met een losse penseeltoets met hier en daar detail maar schuwt zeker niet de "kunst van het weglaten".

 

Margriet leerde het vak in het atelier annex werkplaats van haar vader, kunstschilder en letterfabrikant Pieter Keesmaat, aan de Graven in de Deventer binnenstad.

 

In haar atelier biedt ze cursisten de mogelijkheid kennis te maken met de complexiteit van tekenen en schilderen.

 

 

Werken in aquarel, met houtskool, Siberisch krijt, Acryl- en olieverf, Chinees penseel en inkt zijn de technieken waar je mee te maken krijgt.

Margriet Stegink-Keesmaat geeft les aan volwassenen en kinderen in haar atelier en als het weer het toelaat wordt er buiten gewerkt aan oa. mooie coulissenlandschappen van Salland en IJsselgezichten in Deventer, Olst en Wijhe.

 

WIE ,,blogt'' houdt on line een dag- of notitieboek bij.

Informatieve links, grappige nonsens, intieme en persoonlijke overpeinzingen.

 

Elke week worden cursisten op Kunstkazerne-blog, mijn weblog geinformeerd waarin aandacht besteed wordt aan leuke wetenswaardigheden met het accent op kunst en de wekelijkse schilderonderwerpen.

KUNSTKAZERNE.NL   •  Margriet stegink   •   scholtensweg 46a / 8124 aj wesepe

TEL:  0570-531877  OF  06 55151574    •   info @ kunstkazerne.nl